Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας (ΕΕΜ) με ομόφωνη απόφασή τους ανακήρυξαν Επίτιμη Πρόεδρο της ΕΕΜ την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», επικυρώνοντας με αυτή την συμβολική κίνηση την συνεργασία που εγκαινιάστηκε με δράσεις ευαισθητοποίησης και αφύπνισης των γυναικών με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η κ. Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, αγκάλιασε τις δράσεις μας σε επτά ιστορικές πόλεις της Ελλάδας,  οι οποίες είχαν την Αιγίδα της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” και ένωσε τις δυνάμεις της μαζί μας, ώστε να διαδοθεί από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. 

Την ευχαριστούμε από καρδιάς για την ουσιαστική στήριξη του αγώνα μας, για την πίστη της στους σκοπούς και τα ιδανικά της Εταιρείας μας.

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top