«Πάτα Πόδι. Η Πρόληψη Σώζει»

Αυτό είναι το σύνθημα της Πεζοπορίας και Ποδηλατοδρομίας, που διοργανώνει στην Κω, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ποδηλατικό Όμιλο Κω, τους φίλους του ποδηλάτου και τον Κωακό Αθλητικό Όμιλο «Φιλίνος».

Περισσότερα...

Δυστυχώς τα νέα από το κάλεσμά για την συνένωση των συναφών με τον μαστό Επιστημονικών Εταιρειών που έκανε η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), δεν είναι ευχάριστα. Παρόλα αυτά, η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθειά της, αφού πιστεύει ότι στους δύσκολούς οικονομικούς καιρούς που ζούμε η συνένωση, θα είναι προς όφελος των γυναικών, της κοινωνίας αλλά και των ίδιων των ιατρών γενικότερα.

Περισσότερα...

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Εκδήλωση για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και την ενίσχυση της λειτουργίας του Κέντρου “ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ” 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 Θέατρο «Παλλάς»

Περισσότερα...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Αθήνα, 28 Ιουνίου 2013 

Προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ

- της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού
- της Ελληνικής Γυναικολογικής Εταιρείας Παθήσεων Μαστού
- της Ελληνικής Εταιρείας Πρώιμης Διάγνωσης & Αντιμετώπισης Καρκινώματος του Μαστού
- του Ελληνικού Κολλεγίου Μαστολογίας
- της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού
- της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας Ίασης-Στήριξης Ε.Μ.Ε.Ι.Σ» 

Περισσότερα...

Δωρεάν εξέταση μαστού, για όσες γυναίκες το επιθυμούν, θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), στα πλαίσια της καθιέρωσης του μήνα Οκτωβρίου ως Ευρωπαϊκού Μήνα καταπολέμησης καρκίνου του μαστού.

Περισσότερα...

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top