Στη Ρόδο 3-6 Μαΐου 2023 το 21ο Παγκόσμιο Συνέδριο για τον Καρκίνο του Mαστού και την Υγεία του Μαστού!

«Πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των ιατρών Μαστολόγων αποτελεί πλέον η τεχνητή νοημοσύνη. Η αναβάθμιση του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με το λογισμικό της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) οδηγεί στην πιο λεπτομερή διαγνωστική απεικόνιση της μαστογραφίας, βελτιώνοντας το ποσοστό και τον χρόνο ανίχνευσης της νόσου, αναγνωρίζοντας και τις πιο μικρές αλλοιώσεις με τον βαθμό επικινδυνότητας τους. Έτσι περιορίζεται σημαντικά η πιθανότητα λανθασμένης διάγνωσης από την μία πλευρά, καθώς και η ταλαιπωρία των ασθενών με τις περιττές επανεξετάσεις και την οικονομική τους αφαίμαξη από την άλλη».

Περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, τόσο με φυσική παρουσία όσο και απευθείας σύνδεση μέσω του καναλιού  youtube του Δήμου Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων, στη Μαρτυρική και Ιστορική Πόλη των Καλαβρύτων, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 Ενημερωτική Ημερίδα για το κοινό, με θέμα: «Ενημέρωση, Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Πλεονεκτήματα» στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πέτρινο Κτίριο).

Περισσότερα...

Η μεγάλη επιτυχία που είχε η τριήμερη εκστρατεία της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας (ΕΕΜ) στο ευλογημένο Νησί της Τήνου, οφείλεται στην εξαιρετική συνεργασία και στήριξη που έτυχε η ΕΕΜ από την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Τήνου κ. Μαργαρίτα Πιπέρη και την Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου Φίλων Κ. Υ. Τήνου «Νικόλαος Κόγκος»,  κ. Βαλεντίνα Γαβριελάτου.

Περισσότερα...

Σε περίπτωση ιατρικής αμέλειας ή ιατρικού λάθους

Απαραίτητη η εξειδίκευση ώστε να αποφεύγονται «παρατράγουδα»

 Διαδικτυακή εκδήλωση διοργάνωσε πριν λίγες μέρες η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας για να επισημάνει τον κίνδυνο από την αύξηση των μηνύσεων εναντίον των Χειρουργών Μαστού, αλλά και για να ενημερώσει τους ιατρούς που ασχολούνται με τη χειρουργική του μαστού και καθημερινά αντιμετωπίζουν τη δαμόκλειο σπάθη της αστικής και ποινικής ευθύνης σε περίπτωση ιατρικού λάθους ή αμέλειας.

Περισσότερα...

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 139 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top