ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Αθήνα, 28 Ιουνίου 2013 

Προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ

- της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού
- της Ελληνικής Γυναικολογικής Εταιρείας Παθήσεων Μαστού
- της Ελληνικής Εταιρείας Πρώιμης Διάγνωσης & Αντιμετώπισης Καρκινώματος του Μαστού
- του Ελληνικού Κολλεγίου Μαστολογίας
- της Ελληνικής Εταιρείας Απεικόνισης Μαστού
- της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας Ίασης-Στήριξης Ε.Μ.Ε.Ι.Σ» 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από απόφαση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 17ης Απριλίου 2013της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας απευθύνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ προς όλους τους ανωτέρω, για ΣΥΝΕΝΩΣΗ όλων των Επιστημονικών Εταιρειών που έχουν αντικείμενο τον γυναικείο μαστό.

Στην απόφαση αυτή καταλήξαμε συνεκτιμώντας τα οικονομικά δεδομένα της εποχής που ζούμε αλλά και το γεγονός ότι η Πατρίδα μας θα χρειαστεί τουλάχιστον μια δεκαετία για να βγει από την οικονομική στενωπό που βρίσκεται σήμερα.

Πιστεύουμε ακράδαντα πως η ΜΟΝΗ απάντηση στη σκληρή οικονομική κρίση που μαστίζει όλες τις Επιστημονικές Εταιρείες που έχουν αντικείμενο τον γυναικείο μαστό αλλά και την αβεβαιότητα του αύριο, είναι η εφαρμογή στην πράξη του «Εν τη ενώσει η ισχύς».

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

«Οι καιροί ου μενετοί»

Θα πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε την κρισιμότητα της κατάστασης και βάζοντας στην άκρη το Εγώ να προτάξουμε το Εμείς, για το καλό όλων, για το καλό όλων των Ελληνίδων. Πιστεύουμε πως ανήκουν στο παρελθόν οι εποχές με τις αντιπαραθέσεις, τις αντεγκλήσεις και τους προσωπικούς εγωισμούς. Ήρθε η στιγμή που όλοι μας θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συνεργαστούμε για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Δεν περισσεύει κανείς, όλοι μαζί. Δεν υπάρχει χρόνος για δεύτερες σκέψεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ας μιμηθούμε τους συναδέλφους μας σε χώρες του εξωτερικού για παράδειγμα την Γερμανία, που έχει πληθυσμό 82 εκατομμύρια και έχει μία και μοναδική Εταιρεία που ασχολείται με τον μαστό.

Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ όλων των Εταιρειών που έχουν αντικείμενο τον γυναικείο μαστό, γίνεται κατανοητό πως θα αλλάξει άμεσα τη μίζερη κατάσταση που ζούμε και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στον χώρο των Επιστημονικών Εταιρειών της Ελλάδας. Τα οφέλη θα είναι τεράστια και σε πολλούς τομείς.

Για τον λόγο αυτό, προτείνω άμεσα συνάντηση των Δ.Σ των Εταιρειών, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή απόψεων και να αναζητηθεί ο τρόπος για να γίνει η ΣΥΝΕΝΩΣΗ πραγματικότητα, το ταχύτερο δυνατόν. Έτσι δίνεται η δυνατότητα, να ακολουθήσουν οι Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις της κάθε Εταιρείας αρχές Σεπτεμβρίου και να ολοκληρωθεί το θέμα.

Ως ημερομηνία συνάντησης προτείνεται η Τρίτη 16η Ιουλίου ε.έ, ώρα 19.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Μαιευτηρίου Λητώ (Μουσών 7, Ψυχικό).

Για την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας,

Με θερμούς συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Γραμματέας της Συνέλευσης, Η Πρόεδρος της Συνέλευσης,

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 226 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top