Το πρωί του Σαββάτου (14/04) βρέθηκαν στο ΣΕΦ μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.

Η πρόεδρος και καθηγήτρια Μαστολογίας κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα , η Γενική Γραμματέας και γιατρός Γυναικολόγος-Μαστολόγος, κ. Αγγελική Αθανασίου και η Βιολόγος - Ερευνήτρια, κ. Μαρία Νικολακοπούλου, έδωσαν το "παρών" στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (14/04) και παρέλαβαν από τα χέρια των Βασίλη Σπανούλη, Γιώργου Πρίντεζη και Γιάννη Σφαιρόπουλου μία μπάλα και μια μπλούζα με τις υπογραφές όλων των αθλητών μας. Τα αντικείμενα αυτά θα δημοπρατηθούν από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της.

Η πρόεδρος κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα, θέλησε μέσω του Olympiacosbc.gr να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς την "ερυθρόλευκη" οικογένεια... "Ευχαριστώ θερμά τον κ.Γιώργο Αγγελόπουλο για την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθειά μας. Ευχαριστώ επίσης τους αθλητές και το τεχνικό team του Ολυμπιακού, που και εκείνοι θα είναι αρωγοί στο έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας".

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 291 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top