Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαστολογίας, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Η καθολική και ενεργός συμμετοχή των συναδέλφων όλων των ειδικοτήτων, που ασχολούνται με την αντιμετώπιση των προβλημάτων του μαστού από κάθε γωνιά της Ελλάδος και του εξωτερικού προσδίδει κύρος στην πλέον επίσημη και σημαντική εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.

Καλύπτοντας όλα τα επιστημονικά πεδία της Μαστολογίας, φιλοδοξούμε το Συνέδριο να αναδείξει τις δυνατότητες και τα επιτεύγματά της, που προκύπτουν από τη συνεργασία συναδέλφων διαφορετικών ειδικοτήτων με κοινό στόχο την καλύτερη και πληρέστερη αντιμετώπιση των γυναικών και των λίγων ανδρών ασθενών. 

Επιστρατεύοντας τη γνώση, την εμπειρία, την έρευνα και την καλαισθησία όλων η Μαστολογία καίτοι δεν αποτελεί ανεξάρτητη ειδικότητα, ταυτίζεται με τις δυνατότητες και τις αρετές των ειδικοτήτων που τη  συναποτελούν. Μέσα από το συνέδριο αυτό, που συμπίπτει με το μήνα ευαισθητοποίησης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, πέρα από το επιστημονικό μέρος, θα εκπέμψουμε σαφή και κατανοητά μηνύματα πρακτικού ενδιαφέροντος προς τους ασθενείς και την κοινωνία, τους οποίους καθημερινά συναντούμε χαμένους στη μετάφραση του διαδικτύου. 

Ιδιαίτερη αίγλη στο Συνέδριό μας προσδίδει και ο εορτασμός των 40 χρόνων από την ίδρυση της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας που θα κορυφωθεί με τη διοργάνωση του Pink Tie Gala, του «Δείπνου Ροζ Γραβάτας», που διοργανώνεται την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στις 21.00 στο Grand Hotel Palace. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

Δρ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος
Πλαστικός Χειρούργος

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 180 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top