Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι 5-8 Μαϊου το 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία το 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μαστολογίας της Διεθνούς Εταιρείας Μαστολογίας (Senologic International Society- SIS).

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας αποτελεί θυγατρική εταιρεία της SIS. Κάθε μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας αυτόματα είναι και μέλος της Διεθνούς Εταιρείας εφόσον έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας.

 Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε στο παγκόσμιο Συνέδριο Μαστολογίας το οποίο γίνεται σε μία καταπληκτική πόλη, την Βαρσοβία. Όσοι είναι μέλη της εταιρείας θα έχουν ειδική τιμή με έκπτωση για το Συνέδριο. Καλό θα είναι η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας να έχει δυναμική συμμετοχή αφού στο συνέδριο αυτό θα οριστικοποιηθεί και η ανάθεση του 

21ου Παγκοσμίου Μαστολογίας του έτους 2020 στην Ελλάδα. Σας ενθαρρύνουμε επίσης να πάρετε μαζί σας και συνοδά μέλη τα οποία θα έχουν να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας κάνει προσπάθεια με αεροπορικές εταιρείες για να επιτύχει φθηνό ναύλο ούτος ώστε να υπάρξει αυξημένη Ελληνική συμμετοχή.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία

 
 

Αιτήσεις Μελών

Περιοδικό Μαστολογίας

Who's Online 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και κανένα μέλος

Συμβουλές

Επικοινωνία

Λεωφ. Βασ. Σοφίας 124Β (2ος όροφος) Αθήνα,
ΤΚ 11526

Τηλ. 210 7470257
Fax: 210 7716834
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Scroll to top